noorwegen | tui

Havsdalsgrenda

Op De mooiste reisbestemmingen op Goodlife-Reizen.nl is alles over noorwegen te vinden: waaronder tui en specifiek Havsdalsgrenda (Havsdalsgrenda510060)

Genieten in de prachtige appartementen van Havsdalsgrenda in Geilo, gelegen op een helling en omgeven door de indrukwekkende Noorse natuur. Of je nu een actieve vakantieganger bent of houdt van een eindje toeren, picknicken, foto maken en weer door Noorwegen is divers dus ook voor jou is er iets te ondernemen. Met je familie naar het klimbos en de volgende dag op de fiets van de berg afdenderen… wie durft? Na een heerlijke dag in de natuur, even een baantje trekken in het zwembad of zweten in de sauna, bij Havsdalsgrenda kom je tot rust. En voordat je naar huis gaat, denk er dan even aan om een souvenirtje te kopen in het centrum van Geilo, zodat je deze vakantie nooit meer vergeet.


sterren: 4
land: Noorwegen
regio: ØstlandetSkigebied Geilo
plaats: Geilo
accomodatie: appartementenEUR: 161.00

Andere producten uit deze categorie

13-daagse rondreis Beleef de Noorse natuur

Op De mooiste reisbestemmingen op Goodlife-Reizen.nl is alles over noorwegen te vinden: waaronder tui en specifiek 13-daagse rondreis Beleef de Noorse natuur

Bardøla Høyfjellshotell

Op De mooiste reisbestemmingen op Goodlife-Reizen.nl is alles over noorwegen te vinden: waaronder tui en specifiek Bardøla Høyfjellshotell

 TUI Nederland B.V.

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

Waarom TUI?
• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes
• Onderdeel van TUI Nederland, de marktleider op de Nederlandse markt

AanbodM:
Tui heeft een enorm uitgebreid assortiment aan vakantiemogelijkheden. De kans op conversie is daarom hoog!

Dit aanbod bestaat uit:
• Zonvakanties
• Verre reizen
• Rondreizen
• Wintersport
• Autovakanties
• Stedentrips
• Voordelige (losse) vliegtickets naar ruim 60 bestemmingen wereldwijd (w.o. Aruba, Bonaire, Curacao, Miami, Orlando en een groot aantal bestemmingen rond de Middellandse Zee).

In totaal worden er meer dan 5.500 accommodaties aangeboden. Door onze eigen airline zijn wij in staat om zeer concurrerende prijzen aan te bieden voor pakketvakanties.
Heb jij wel eens zaken gedaan met TUI Nederland B.V. (tui)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
mooiste, reisbestemmingen, goodlife, reizen.nl, noorwegen, havsdalsgrenda, havsdalsgrenda510060, genieten, prachtige, appartementen, havsdalsgrenda, geilo, gelegen, helling, omgeven, indrukwekkende, noorse, natuur., actieve, vakantieganger, houdt, eindje, toeren, picknicken, maken, noorwegen, divers, ondernemen., familie, klimbos, volgende, fiets, afdenderen, durft, heerlijke, natuur, baantje, trekken, zwembad, zweten, sauna, havsdalsgrenda, rust., voordat, souvenirtje, kopen, centrum, geilo, zodat, vakantie, nooit,